ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μια ακόμα «φιλική» νίκη στο Αίγιο (1-0 τον Αχαρναϊκό)

Ακόμα μια «φιλική» νίκη, αυτή τη φορά επί του Αχαρναϊκού, πέτυχε σήμερα ο Παναιγιάλειος, που στο δημοτικό στάδιο Αιγίου επιβλήθηκε 1-0 της αθηναϊκής ομάδας. Σε έναν πολύ «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, παίζοντας κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας (κατά γενική ομολογία) την αγωνιστική της βελτίωση.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιλιγκίρης στο 72΄, όταν εκμεταλλεύτηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο ένα λάθος των αντιπάλων αμυντικών και αφού έκανε μια κούρσα 30 μέτρων, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε «γράφοντας» το 1-0, κερδίζοντας το χειροκρότημα των 100 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους «Μαύρη Θύελλα».

Δευτερόλεπτα πριν από το γκολ ο Αθανασόπουλος είχε κάνει την απόκρουση του αγώνα, όταν και πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία για να διώξει εντυπωσιακά την κεφαλιά τού Μάρη, κρατώντας με εντυπωσιακό τρόπο το «μηδέν» για την εστία του.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η απόκρουση του Στρέζου (ξεκίνησε τον αγώνα) στο 40΄, όταν και παραχώρησε κόρνερ έπειτα από την εξ επαφής κεφαλιά τού Καραντασιάδη.

Οι «μελανόλευκοι» είχαν επίσης από μια ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο για να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά στο 16΄ όταν ο Κρητικός, αφού πήρε την μπάλα από εξαιρετική πάσα του Σκαρτσίλα, μπήκε μόνος από τα δεξιά, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Πιο κλασική ευκαιρία, ωστόσο, ήταν εκείνη στο 80΄, όταν ο Ξόμπλιος βρέθηκε στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά η κεφαλιά που έκανε από τη σέντρα (από τα δεξιά) του Καζβιρόπουλου εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Παναιγιάλειος έδειξε και σήμερα πως μέρα με την ημέρα βελτιώνεται, γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός, με τους παίκτες μας να βγάζουν θέληση, δύναμη και πάθος απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο, ικανό να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως το σημερινό φιλικό παιχνίδι ήταν το πέμπτο κατά σειρά (ένα με Απόλλωνα Σμύρνης, δύο με Πανελευσινιακό και ένα με Αχαρναϊκό στο Μενίδι), όπου η ομάδα παραμένει αήττητη, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος (46΄ Αθανασόπουλος), Σανδραβέλης (59΄ Πατινιώτης), Ρότας (73΄ Ρέλλας), Κοντοές (41΄ λ.τ. Ντέμο), Βλάχος, Τσιλιγκίρης (73΄ Στίκας), Μπούζας (73΄ Ναγιάρ), Μωυσίδης (59΄ Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός (73΄ Αράπης), Σκαρτσίλας (73΄ Καζβιρόπουλος)