ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ – “Κένταυρος”: Αξέχαστο διήμερο και μετάλλια στη Στροφυλιά

Στον  24ο  Field Target GAME που πραγµατοποιήθηκε στο δάσος της Στροφυλιάς, συµµετείχε ο Όµιλος Τοξοβολίας Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”. Οι αθλητές του έζησαν ένα αξέχαστο διήμερο, κοντά στη φύση, μέσα στο καταπράσινο, μαγευτικό δάσος, σε έναν ξεχωριστό αγώνα. Οι τοξότες της Αιγιάλειας, σημείωσαν πρωτιές και απέσπασαν µετάλλια. Συγκεκριµένα έλαβαν:

1) Μεντζελοπούλου Μάρα, 1η θέση Σύνθετο Τόξο Γυναικών

2) Μαρκορά Ειρήνη, 2η θέση Σύνθετο Τόξο Γυναικών

3) Σταυρίδης Σταύρος, 2η θέση Instictive

4) Ζαντές ∆ηµήτρης, 2η θέση Long Bow

5) Τσουκαλάς Ανδρέας, 4η θέση Ολυµπιακό Τόξο Παίδων

7) Αντωνιάδης Παναγιώτης, 4η θέση Instictive

5) Παναγιώτου ΄Αγγελος, 7η θέση, Ολυµπιακό Τόξο Ανδρών

8) Χριστοπούλου Χαρά, 7η θέση Ολυµπιακό Τόξο Γυναικών

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το 24ο event Τοξοβολίας «Total Field Game Achaios»  διοργάνωσε η Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας, σε συνδιοργάνωση µε το ∆ήµο ∆υτικής Αχαΐας και την οργανωτική συµβολή του σωµατείου Α.Σ.Τ. ΠΕΛΛΟΠΑ, στο δάσος της Στροφυλιάς, στην παραλία της Καλόγριας, στη ∆υτική  Αχαΐα.  Η δράση έλαβε χώρα σε συνεννόηση µε την Μονάδα ∆ιαχείρισης Εθνικού Πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς, µε την σύµφωνη γνώµη του Ο.ΦΥ.ΠΕ.ΚΑ. και του ∆ήµου ∆υτικής Αχαΐας, καθώς και µε την έγκριση της Ελληνικής Οµοσπονδίας Τοξοβολίας.

Στον αγώνα συµµετείχαν πάνω από 100 τοξότες, από έξι Ευρωπαϊκές χώρες:  Ελλάδα, Γερµανία, Αυστρία, Σλοβενία, Αγγλία και Ιταλία. Παράλληλα µε τις δράσεις τοξοβολίας, πραγµατοποιήθηκαν δράσεις µε θέµα την προστασία περιβάλλοντος και τον σεβασµό προς την φύση, µε πρωταγωνιστή το προστατευόµενο δάσος της Στροφιλιάς, σε συνεργασία µε τη Μονάδα ∆ιαχείρισης Εθνικού πάρκου υγροτόπων Κοτυχίου – Στροφυλιάς.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας ‘ΠΕΛΟΠΑΣ’ και στον ακούραστο Πρόεδρο κ. Παύλο Κούλη  για την άψογη διοργάνωση. Ένα μεγάλο “μπράβο” και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, για την πολύτιμη στήριξη τους στην εν λόγω διοργάνωση.

Ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” εκτός από το άθληµα της Τοξοβολίας  διατηρεί και το άθληµα της ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ σε δικές του εγκατάστασεις στην Κουνινά Αιγιαλείας.

Πληροφορίες – εγγραφές τηλ. 6972229748.