Σημαντικές επαφές της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας στην Περιφέρεια

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Καραδημητρόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας κ. Νίκος Παπαδόπουλος παραβρέθηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ.Παναγίωτη Μπράμο.    

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος-  εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Εμπορικών Συλλόγων κ. Αρίστος Τηλιγάδης.

Η συζήτηση περιστράφηκε  στην ενημέρωση του κ.  Μπράμου των λόγων σύστασης της Ομοσπονδίας, του έργου της , πληροφορίες για τους συλλόγους μέλη της ΟΣΑ,  καθώς και τον προγραμματισμό των φετινών Πολιτιστικών Δράσεων των Συλλόγων μελών της αλλά και της ομοσπονδίας  .

 Ο Κος Μπράμος ήταν θετικός στην υποστήριξη των Δράσεων από την Περιφέρεια,  αναφέρθηκε όμως ότι το   οικονομικό  πρόγραμμα  της ΠΔΕ που υπάρχει για φέτος είναι στενό .

 Η συνάντηση οικοδομήθηκε σε κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στους δύο φορείς και θεμελιώθηκε μια  διάθεση συνεργασίας που μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στις Δράσεις των μελών της ΟΣΑ για το 2024.

Η επικοινωνία , η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων θα συνεχιστεί ,  ώστε  σε επόμενη συνάντηση  να οριστικοποιηθεί και  η συνεργασία.