“Η μαχόμενη αγροτιά της Αιγιάλειας στο μεγαλειώδες  Πανελλαδικό συλλαλητήριο” – Δηλώσεις συμμετοχής

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου “ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ”, απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, σε αγρότες, κτηνοτρόφους, συλλόγους, σωματεία και φορείς της Αιγιάλειας, επισημαίνοντας “Κοινός αγώνας, κοινά αιτήματα”. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

-“Μετά τα μέτρα «ψίχουλα» που εξήγγειλε η κυβέρνηση, που ακόμα και αυτά δόθηκαν κάτω από τη μεγάλη αγωνιστική πίεση των μπλόκων, η μαχόμενη αγροτιά από όλη τη χώρα διοργανώνει μεγαλειώδες  Πανελλαδικό συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φλεβάρη στην Αθήνα. Την ώρα που «ξύνουν» άδεια βαρέλια για τους αγρότες δίνονται γεμάτα βαρέλια αφορολόγητου πετρελαίου σε μια σειρά κλάδους όπως οι εφοπλιστές. Την ώρα που οι δημοσιονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να δώσουν τίποτα για την επιβίωση των αγροτών δίνονται δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς και για την στήριξη πολέμων.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Μπακόπουλος Ντρίνιας, μετά από το πολυήμερο μπλόκο και δράσεις, καλεί όλους τους συναδέλφους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο. Συνεχίζουμε τον αγώνα διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην γη μας και να ζήσουμε τις οικογένειές μας με αξιοπρέπεια.

Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά καθημερινά στις 6μ.μ. στο μπλόκο του Σελινούντα και την Τρίτη αναχωρούμε με  δωρεάν λεωφορεία για την Αθήνα.

Ώρα αναχώρησης 12:30 από το μπλόκο.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6989145016 και  6978884508″