«ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»: Ικανοποιητική παρουσία στο Κιάτο, ετοιμάζεται για τον πανελλήνιο αγώνα στην Κρήτη

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με οκτώ αθλητές ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε στον αγώνα σκοποβολής IPSC στο Κιάτο, που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Σικυωνίων – (ΣΚ.Ο.Σ.) και ήταν ένας αγώνας – γιορτή μιας και ήταν τα εγκαίνια του σκοπευτηρίου τους.
Ήταν ένας πολύ ευχάριστος και διασκεδαστικός αγώνας. Οι διοργανωτές φρόντισαν να υπάρχουν τα πάντα και μετά το τέλος του αγώνα πρόσφεραν στους σκοπευτές, που παραβρέθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας από Θεσσαλονίκη έως Κρήτη παγωμένα νερά και αναψυκτικά, σουβλάκια, προσφορά χορηγών της περιοχής.
Πριν τις απονομές τον μεταλλίων στους νικητές, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Καραχάλιος και ο κ. Χρήστος Καθάρειος θέλησαν να τιμήσουν ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθειά τους από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του συλλόγου.
Μεταξύ άλλων ήταν και ο πρόεδρος του Αιγιώτικου συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Σταύρος Σταυρίδης όπου και του επιδόθηκε μία τιμητική πλακέτα.

Από τους «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ» οι Σταυρίδης Κωνσταντίνος και Σταυρίδης Δαμιανός κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Standard Junior, ενώ την 1η θέση πήρε ο νεαρός Κωνσταντίνος Λεβέντης από τα Φάρσαλα.

ΦΡΑΓΚΟΣ – ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Αύριο Κυριακή διεξάγεται αγώνας LII στην Πάτρα, όπου θα συμμετέχουν αρκετοί αθλητές από τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ». Το βλέμμα όμως είναι στραμμένο στην Κρήτη, εν όψει του πανελλήνιου αγώνα σκοποβολής IPSC, αφού θα συμμετέχουν και τρεις σκοπευτές του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ», οι Φράγκος Δημήτριος, Φράγκου Μαρία και Παπαχριστόπουλος Βασίλειος, οι οποίοι βρίσκονται σε ρυθμό προετοιμασίας με έντονες προπονήσεις.