Συρρικνώνονται και υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες της ΔΕΔΔΗΕ στο Αίγιο

Συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας Αθανάσιου Παναγόπουλου με εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, με θέμα την επικείμενη συρρίκνωση των υπηρεσιών της στο διοικητικό και στο τεχνικό κομμάτι και τον υποβιβασμό της , από Περιοχή σε Πρακτορείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, εξυπηρετεί 98 χωριά και καλύπτει 2.500 χλμ. δίκτυο και χάρη στην τεχνική υποδομή της ανταποκρίνεται άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει τόσο για την εξυπηρέτηση του πολίτη όσο και για την εξυπηρέτηση του Δήμου.

Το γεγονός αυτό καθιστά επιβεβλημένη τη διατήρηση της σημερινής δομής της, καθότι οποιαδήποτε υποβάθμισή της θα είχε άμεσες συνέπειες στην εξυπηρέτηση και στην κάλυψη των καθημερινών τεχνικών αναγκών που παρατηρούνται αυξημένες την περίοδο του χειμώνα και ιδιαίτερα στα χωριά και τις απομακρυσμένες περιοχές.

Γι΄ αυτό αποφασίστηκε ο Δήμος να εντατικοποιήσει τις επαφές του με κάθε αρμόδιο υπηρεσιακό φορέα και να συνδράμει ώστε να αποτραπεί η δυσμενής αυτή για την περιοχή μας εξέλιξη.