Τα Google Pixel Buds είναι ένας ψηφιακός μεταφραστής στο αυτί σας

Τα Google Pixel Buds διαφέρουν από τα άλλα ακουστικά ως προς το ότι προσφέρουν δυνατότητα μετάφρασης σε 40 διαφορετικές γλώσσες.

Τα Google Pixel Buds υπόσχονται μετάφραση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ 40 διαφορετικών γλωσσών, ανάμεσα στις οποίες υποστηρίζεται και η ελληνική. Μέσα στα ακουστικά βρίσκεται εγκατεστημένος ο Google Assistant, ο οποίος αναλαμβάνει να κάνει μετάφραση σε πραγματικό χρόνο απευθείας στα αυτιά του κατόχου των Google Pixel Buds. Τα δύο κομμάτια ακουστικών είναι ενωμένα μεταξύ τους με ένα καλώδιο πίσω από το κεφάλι του χρήστη, ενώ ο χειρισμός τους γίνεται με μία επιφάνεια αφής στο δεξί ακουστικό και μέσω Bluetooth.

H θήκη μεταφοράς τους λειτουργεί και ως θήκη φόρτισης, ενώ η Google σημειώνει ότι τα ακουστικά της έχουν τη δυνατότητα της εξαιρετικής απόκρισης ήχου, ενώ τονίζει ότι η σύνδεση με μία συσκευή γίνεται άνετα, χωρίς την ανάγκη περιττών κινήσεων. Η ύπαρξη του Google Assistant είναι εκείνη που κάνει τα Google Pixel Buds να μπορούν να δεχτούν φωνητικές εντολές από τον χρήστη.

Τα Google Pixel Buds μπορούν να λειτουργούν και με συσκευές iOS, αλλά η λειτουργία της άμεσης μετάφρασης είναι εφικτή σε smartphones με λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow ή ανώτερο. Η τιμή των Google Pixel Buds είναι στα 159 δολάρια