“Ένας ουρανός με αστέρια…” μάγεψε το κοινό στο “Σήμαντρο” Αιγιαλείας – Συγκλονιστικός ο Μίμης Πλέσσας

Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση   με τίτλο “Ένας ουρανός με αστέρια” πραγματοποιήθηκε  στο μαγευτικό χώρο του “Σήμαντρον Traditional Village” στον Ελαιώνα Αιγιαλείας, με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον ερμηνευτή Δάκη το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017.

Μία μαγική καλλιτεχνική βραδιά με τη ζεστή φωνή του Δάκη, γέμισε χαρά και φως τις καρδιές των θεατών που έζησαν ένα ονειρικό ταξίδι με τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

‘Ενας μουσικοσυνθέτης, που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου του σε συγκινεί και με μαγεύει με τις υπέροχες μελωδίες του.

‘Ενα τεράστιο όνομα στον πολιτισμό και στη μουσική παιδεία της χώρας μας, ένας άνθρωπος  που με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του γαλούχησε πολλές γενεές και μέχρι σήμερα συνεχίζει  να ανακαλύπτει και να καθιερώνει καλλιτέχνες.

Ο Δάκης εξαιρετικός, καταχειροκροτήθηκε με κορυφαία στιγμή αποθέωσης το τραγούδι  «Τόσα Καλοκαίρια» όπου άνοιξε την εκδήλωση, ενώ η συνολική του ερμηνεία συγκλόνισε το κοινό. Tον συνόδευσαν η Έλενα και ο Πάνος.

Η συναυλία είχε και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου. Γι’ αυτό το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Αιγίου κ. Στεφανίδης, φίλοι και μέλη.

Δυστυχώς, τη συναυλία δεν την παρακολούθησαν αρκετοί πολίτες παρά το σημαντικό της φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το ποιοτικό σχήμα των καλλιτεχνών, κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος ο κ. Πλέσσας, λέγοντας όμως ότι θα ξαναέρθει, ελπίζοντας ο χώρος να γεμίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  έλαμψαν διά της απουσίας τους, εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής και του Πολιτισμού της Αιγιάλειας, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για την περιοχή μας, να υποδέχεται τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη και μουσικοδιδάσκαλο του ελληνικού τραγουδιού που μεγαλώσανε μαζί του γενιές και γενιές.

Πάντως, όσοι δεν παρακολούθησαν την καλοκαιρινή μαγευτική αυτή συναυλία, πραγματικά έχασαν… “Έναν Ουρανό με αστέρια…”

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΟ: aigialeia24.gr – ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ