Ενιαία δράση των απανταχού Καλαβρυτινών Συλλόγων στην Αθήνα

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρα 11πμ,θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Τιτάνια” των Αθηνών, συγκέντρωση 15 περίπου Καλαβρυτινών Συλλόγων, γιά εξέταση της δυνατότητος κοινής αντιμετώπισης τον ανακυπτόντων προβλημάτων της επαρχίας Καλαβρύτων. Η συγκέντρωση αυτή είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Η πρώτη είχε λάβει χώρα στο ίδιο χώρο με 14 άλλους συλλόγους πριν δύο μήνες περίπου. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν τότε ήσαν ομόφωνες.

Καλούνται και οι λοιποί τώρα σύλλογοι να προσέλθουν στην εν λόγω συνάντηση της 28/3.Όσοι δεν δυνηθούν να έλθουν την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ή θα γίνουν κατ’ιδίαν συναντήσεις.

Σκοπός είναι η μελλοντική συνένωση στην δράση ολων των Καλαβρυτινών Συλλόγων απανταχού της γης ως , ΗΠΑ ,Αυστραλία, Γερμανία κλπ.

Την πρωτοβουλία γιά αυτές τις ενέργειες είχαν 4 Σύλλογοι:

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας. Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας. Η Ομοσπονδία Συλλόγων, Ο Αρχαίος Κλείτωρ και Ο Σύλλογος Καλαβρυτινών Πειραιώς (Η Αγία Λαύρα).Σημειώνουμε ότι και μεμονωμένα άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν τις σχετικές συζητήσεις.