Π.Γ.Σ.: Αισιοδοξία για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς – Αναμένονται εξελίξεις

Σε μια εορταστική βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο κατάστημα “ΒΟΣΤΙΤΣΑ” στα Ψηλά Αλώνια της πόλης μας,η τελευταία συνάντηση της φετινής περιόδου για την ομάδα μας. Τηρώντας τους κανόνες για την πανδημία του κορονοϊού, ποδοσφαιριστές, τεχνική ομάδα και διοίκηση, αφού δείπνησαν, αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον αυτής της προσπάθειας.

Τα μέλη της διοίκησης συνεχάρησαν τους παρευρισκόμενους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ μετέφεραν και τις ευχές του καλού φίλου της ομάδας και παράγοντα του Πιερικού κ. Βασίλη Τσακιρίδη από την Κατερίνη. Ευχήθηκαν καλή συνέχεια στον ποδοσφαιριστή Μάριο Σπυρόπουλο ο οποίος αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και στον Αργυρή Ορτέντζιο που είχε την ονομαστική του εορτή. Ο δεύτερος με τη σειρά του πρόσφερε σε όλους γλυκά και ευχαρίστησε για τις ευχές.

Παράλληλα οι διοικούντες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους σε όλα τα πρόσωπα της ομάδας για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς ενώ όλοι δήλωσαν αισιόδοξοι για την συνέχεια και θα περιμένουν τις εξελίξεις μετά την επερχόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Τέλος ευχαρίστησαν τον Χρήστο και Κώστα Σωτηρόπουλο καθώς και το κατάστημα “ΒΟΣΤΙΤΣΑ” για την ευγενική τους προσφορά και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Η Διοίκηση  του Παναιγιαλείου Γ.Σ.