Προτάσεις για δημιουργία χώρων στάθμευσης των συμβούλων της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

Ουσιαστικές προτάσεις που αφορούν τη δημιουργία χώρων στάθμευσης ώστε να επιλυθεί ένα χρόνιο και μείζον πρόβλημα του κέντρου της πόλης, κατέθεσαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, οι σύμβουλοί του και μέλη της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» Γιάννης Γιδάς και Ανδρέας Μεσσήνης.

Μάλιστα, εξαιτίας της σοβαρότητας του ζητήματος και του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η πρόταση, όπως τονίστηκε, θα τεθεί προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα κυκλοφοριακά μέτρα στην οδό Μητροπόλεως μέχρι το ύψος της οδού Π. Χαραλάμπους, πρότειναν τη δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης μέσα από τη διαμόρφωση δημοτικών πάρκινγκ σε οικόπεδα παράπλευρων οδών.

Συγκεκριμένα, πρότειναν να δημιουργηθούν πάρκινγκ στα εξής σημεία: 1)Στην οδό Δεσποτοπούλου (απέναντι από το Δασαρχείο Αιγίου). 2)Στην οδό Μελετοπούλων. 3)Σωτηρίου Λόντου και Μελετοπούλων γωνία και 4)Στη συμβολή των οδών Σωτηρίου Λόντου και Ρωμανιώλη.

«Οι προτάσεις μας έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την μέριμνα της παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» στην οποία ανήκουμε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας και δίνοντας λύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας και την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δύο σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι η εξασφάλιση χώρων στάθμευσης αποτελεί βούληση της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», με την επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη να έχει ασχοληθεί και με την δημιουργία πάρκινγκ για τουριστικά λεωφορεία, έτσι ώστε το κέντρο του Αιγίου να γίνει πιο προσεγγίσιμο και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα. Μάλιστα, κατόπιν αυτοψιών, είχε καταλήξει στην πρόταση για δημιουργία πάρκινγκ τουριστικών λεωφορείων στον χώρο πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου.