Ο Παναιγιάλειος δεν χειραγωγείται!

Με αφορμή την απαράδεκτη ενέργεια «αγνώστων», οι οποίοι εισήλθαν παραμονές του αγώνα τής ομάδας μας με την ΑΕΚ στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Αιγίου και έγραψαν στους τοίχους υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου Αντώνη Ρέλλα και της διοίκησης, η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει τα εξής:

«Οι ελάχιστοι και χθεσινοί «οπαδοί» της ομάδας μας που θεωρούν τον Παναιγιάλειο τσιφλίκι τους γιατί, προφανώς, έτσι τους έμαθαν προηγούμενες διοικήσεις, σύντομα θα απομονωθούν από την συντριπτική πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων της «Μαύρης Θύελλας». Των αγνών φιλάθλων που αναγνωρίζουν και στηρίζουν το έργο που επιτελεί τα δύο τελευταία χρόνια η σημερινή διοίκηση και που – κατά γενική ομολογία – αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ακόμη και για συλλόγους της Super League.

Αν νομίζουν ότι με παρόμοιες άνανδρες και θρασύδειλες συμπεριφορές θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους, «πλανώνται πλάνην οικτράν». Οι ελάχιστοι νοσταλγοί τού πρόσφατου –θλιβερού– παρελθόντος που έχουν απομείνει, σύντομα θα κρυφτούν και αυτοί στα καβούκια τους. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει από τα «λαμόγια» και τους «ξυπόλητους» και τα κατάφερε. Ο Παναιγιάλειος δεν χειραγωγείται και όσοι συνεχίσουν να τον πολεμούν θα πετύχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιδιώκουν… Σήμερα σας «φωτογραφίζουμε», αύριο θα σας παραδώσουμε –με ονοματεπώνυμο– στη χλεύη των αγνών φιλάθλων μας.

Έχουν γνώση οι φύλακες…».