Ξεκινά άμεσα η λειτουργία του Digital Open Mall στο Δήμο Αιγιάλειας

     Η Διοίκηση του  Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, πιστή στις δεσμεύσεις της για την δημιουργία ψηφιακού εμπορικού κέντρου στον Δήμο μας, πραγματοποίησε την Παρασκευή  8/1/2020 και ώρα 20.00 την δεύτερη συνάντηση με τον manager της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το project.
Στην τηλεδιάσκεψη παραβρέθηκε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, νδ Ελλάδος, Ζακύνθου Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ.Γ.Βαγενάς. Ο βασικός σκοπός πλέον είναι ο συντονισμός με τους εμπλεκόμενους, (Δήμο, Ομοσπονδία, Φορείς), οι οποίοι θα βοηθήσουν την ταχύτερη και αποδοτικότερη ανάπτυξη του  όλου εγχειρήματος.
Αγαπητοί συνάδελφοι Έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες, δεν υπάρχει πλέον καιρός για χάσιμο.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας μπαίνει μπροστάρης και αναλαμβάνει πρακτικές δράσεις με πρακτικές λύσεις, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά μέσα που θα ενισχύσουν τα πραγματικά  φυσικά καταστήματα  και θα συγκρατήσουν τον κόσμο στα φυσικά μας σημεία .
Το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου δίνει αγώνα δρόμου έτσι ώστε εντός της επόμενης εβδομάδας να έχουν ολοκληρωθεί  οι απαραίτητες συναντήσεις με τον Δήμο και τους υπόλοιπους φορείς και να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του Digital Open Mall στην περιοχή μας. Με ευελιξία και διορατικότητα ο Εμπορικός Σύλλογος δημιουργεί υπεραξίες στην τοπική  αγορά, με απώτερο στόχο, ο Εμπορικός και επιχειρηματικος κόσμος να κοίτα την επόμενη μέρα χωρίς κανένα φόβο.