Με συγκίνηση ο αγιασμός στο νέο κτήριο του ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Το όραμα για ένα νέο υπερσύγχρονο κτίριο με προδιαγραφές για περισσότερα άτομα με αναπηρίες έγινε πραγματικότητα και επισφραγίστηκε με τον αγιασμό της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου όπου τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελο Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας π. Ιωακείμ Βενιανάκη και τους ιερείς π. Δημήτριο Κουτρουλή και π. Σπυρίδωνα Αλεξόπουλο.

Πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το χώρο με σκοπό να θαυμάσουν από κοντά το “στολίδι” που κοσμεί την περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωποι συλλόγων μοτοσικλετιστών όλης της χώρας οι οποίοι προσέφεραν στο Ειδικό Κέντρο 8.500€ από το 5ο πανελλήνιο αντάμωμα μοτοσικλετιστών που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην πόλη του Αιγίου, οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος, Ανδρέας Φίλιας και φωκίων Ζαϊμης , η υπεύθυνη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κα. Ιωάννα Φαναριώτου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, υποψήφιοι όλων των παρατάξεων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΑΤΕΣΕ Α.Ε. κ. Σωτήρης Ανδρεούλης, καθώς και οι γονείς των παιδιών, φίλοι και εθελοντές του χώρου. Η χαρά και ο ενθουσιασμός όλων των ομιλητών για τον υπέροχο χώρο που φιλοξενήθηκαν αποτυπώθηκε στις ομιλίες τους λέγοντας ότι ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο με σκοπό να περνούν δημιουργικά και όμορφα τα άτομα με αναπηρίες.

 Το Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στον αγιασμό στις νέες εγκαταστάσεις και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ από καρδιάς στους συλλόγους μοτοσικλετιστών για την τεράστια οικονομική βοήθεια και στον φίλο του χώρου Σπύρο Ρηγόπουλο για την εθελοντική προσφορά του σε ηχητικά και τους εύχεται υγεία και όλα τα καλά.

Φωτό: Βασίλης Μανουηλίδης