Κουβαράς: “Η παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των αγροτών της περιοχής μας”

Η δημοτική παράταξη Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα που διεξάγουν οι αγρότες της περιοχής μας, αλλά και οι αγρότες σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με κεντρικά συνθήματα “Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει τροφή” και “Δεν θέλουμε επιδόματα πείνας, αλλά τιμές στα προϊόντα που παράγουμε, που να μας επιτρέπουν να ζούμε με αξιοπρέπεια ” οι αγρότες της Αιγιάλειας και ολόκληρης της χώρας βρίσκονται στους δρόμους προτάσσοντας τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα τους.
✓Μη εφαρμογή της νέας Κ.Α.Π.
✓ Μειώσεις στις τιμές ρεύματος, καυσίμων, λιπασμάτων, αγροεφοδίων κ.λπ. ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παραγωγής.
✓ Αγροτική πολιτική που να λαμβάνει υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων της περιοχής μας και την επίδραση των καιρικών συνθηκών στην παραγωγή.
✓ Μειώσεις των τιμών άρδευσης στους αγρότες της περιοχής μας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.
Η παράταξή μας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. καλεί όλα της τα μέλη και τους πολίτες της Αιγιάλειας να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν τον αγώνα των αγροτών της περιοχής μας. Να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις που καλούν και να βρεθούν μαζί τους στους δρόμους και στα μπλόκα.