Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου: Συνάντηση με τους Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Σιαβελής, ΕΑΣ και Νοσοκομείο στην ατζέντα

 Προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση με τους Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κα Σ. Αναγνωστοπούλου και κ. Κ. Μάρκου για το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων των 37 πρώην εργαζομένων της επιχείρησης ΣΙΑΒΕΛΗ πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Αιγίου Π. Γεωργόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Π. Καυκάς, ο Έφορος Κ. Γιάχος, οι πρώην εργαζόμενοι της επιχείρησης ΣΙΑΒΕΛΗ κ. Δ. Επαμεινωνδόπουλος και κ. Α. Μαμτσαδέρης καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Δ/ση του Ε.Κ.Αιγίου ζήτησε παρέμβαση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα των πρώην εργαζομένων της επιχείρησης ΣΙΑΒΕΛΗ όπου αν και έχουν κερδίσει όλες τις δίκες απέναντι στις Τράπεζες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία παρά ταύτα δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ, γιατί παραμένει μεγάλο πρόβλημα η απαίτηση του Δημοσίου. Ιδιαίτερα θετικό ήταν το κλίμα, με τη δέσμευση των Βουλευτών ότι θα παρέμβουν άμεσα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν όλα τα εργασιακά προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τα ΕΑΣ Αιγίου, το Νοσοκομείου Αιγίου, τις Σχολικές Καθαρίστριες καθώς και θέματα αδήλωτης και επισφαλούς εργασίας που έχουν προκύψει λόγω της υγειονομικής κρίσης.

 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

 

Γεωργόπουλος Παναγιώτης

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Καυκάς Παναγιώτης