Το Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας στο Θέατρο της Κάρμεν Ρουγγέρη

«Η Γέννηση του Κόσμου…και Ιστορίες των θεών του Ολύμπου».

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια καινούρια παραγωγή από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τους συνεργάτες της. Είχαν την ευκαιρία να δουν να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους, γνωστές και άγνωστες ιστορίες της μυθολογίας μας όπως: Προμηθέας και Επιμηθέας, Φίδι και Γάιδαρος, Δευκαλίων και Πυρρά, Γνωριμία Δία με Ήρα,   Διαμάχη Ποσειδώνα και Αθηνάς, Ποσειδώνας και Αμφιτρίτη, Ήφαιστος και Ήρα, Δήμητρα και Αρπαγή της Περσεφόνης, Απόλλων και Μαντείο των Δελφών, Άρτεμις, Η Γέννηση του Ερμή, Άρης, Αφροδίτης και Αγχίσης κ.α.

Ιστορίες απόλυτα μελετημένες και τεκμηριωμένες, γεμάτες χιούμορ και συνδεδεμένες με έξυπνο και εύκολο τρόπο, δημιουργούν μια παράσταση προσεγμένη στην λεπτομέρεια, που σκοπό έχει να μαγέψει και τον πιο μικρό μας θεατή.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κάρμεν Ρουγγέρη που για άλλη μια φορά έδειξε σε όλους μας πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά και την δουλειά της, όλα τα παιδιά, τους συναδέλφους μου και όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά…

 Αργύρης Νικολόπουλος –   Δντής Δ.Σ.Αιγείρας