Αίγιο: Παρουσίαση θεματικού πάρκου στον παλιό σταθμό του τρένου

Καλεσμένος του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας κ. Φωκίωνα Ζαΐμη ο οποίος παρευρέθηκε στο Αίγιο για να ενημερωθεί για την υλοποίηση του θεματικού πάρκου στον παλιό σταθμό του τρένου από τον Διαχειριστή του Πνευματικού Kέντρου κ. Λεωνίδα Μαυρουδή, παρευρέθη  μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος!!

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα 17 Ιουνίου, όπου όλοι οι παριστάμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου  πρόκειται να υλοποιηθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο, που σκοπό έχει την προσέλκυση κόσμου, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, έσοδα για τον Δήμο μας αλλά και κοινωνική προσφορά για τους επισκέπτες!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος, ήδη έχει (αγκαλιάσει)  το επιχειρηματικό σχέδιο, σε εκτενής παρουσίαση που έγινε από τον κ. Μαυρουδή στα γραφεία του Συλλόγου μας αλλά και στον παλιό σταθμό του τρένου.

Αφουγκραζόμαστε την αγορά και τις ανάγκες για ανέλιξη της επιχειρηματικότητας ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και χαιρετίζουμε  τεκμηριωμένες προτάσεις που ως στόχο έχουν την  αξιοποίηση και ανάδειξη  του τόπου μας !! Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας στηρίζει όλες τις υγιείς προσπάθειες επιχειρηματικότητας, ιδιωτικής, δημόσιας, κοινωνικής κλπ, που έχουν σαν στόχο την δημιουργία υπεραξίας και προσέλκυσης επισκεπτών στον Δήμο μας!! Πάντα θα είναι αρωγός και πάντα θα πιέζει και θα αγωνίζεται ανιδιοτελώς προς αυτή την κατεύθυνση!!