Καλογερόπουλος για σχολή Φυσικοθεραπείας: “Οι βουλευτές του νομού φοβούνται την Κεραμέως”

“Μας λένε ευθαρσώς πια ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι πει ο Πρύτανης”

Στο σοβαρό πρόβληµα που αντιµετωπίζει ο δήµος µας στην µεταφορά της εναποµείνασας σχολής Φυσικοθεραπείας αναφέρθηκε ο κ. Καλογερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ τονίζοντας:

– “Μας λένε ευθαρσώς πια ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι πει ο Πρύτανης. Εγώ ξέρω ότι την ευθύνη την έχει αυτός που υπογράφει και την υπογραφή την βάζει η Κυβέρνηση δια του Υπουργείου Παιδείας, είναι απόφαση πολιτική. Στην πρόσφατη σύσκεψη µε τους δηµοτικούς αρχηγούς, συναποφασίσαµε ότι έχουµε την υποχρέωση να κάνουµε αυτό για το οποίο ορκιστήκαµε, να υπερασπιστούµε τα συµφέροντα της κοινωνίας µας µε οποιονδήποτε νόµιµο”.

Σε ερώτηση του «Τ.» γιατί είναι τόσο δύσκολο οι κυβερνητικοί βουλευτές του νοµού να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού µε την κ. Κεραµέως ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

  «Στο πολύ ωραίο ερώτηµα που µου θέσατε, σας κοιτάζω στα µάτια και σας λέω, ναι η Υπουργός είναι πολύ δυνατή, τόσο πολύ δυνατή που δεν την ακουµπάει τίποτα. Εντυπωσιακό. Έχω την αίσθηση ότι οι βουλευτές την φοβούνται. Αυτή είναι η αίσθησή µου. ∆εν την πλησιάζουν. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν είναι στη δική µου αρµοδιότητα. ∆υστυχώς, όπως είπε και ο κ. Γούτος και να το επιβραβεύσουµε, ότι πρέπει οι βουλευτές να πάρουν την ευθύνη τους. Και µπράβο του γιατί διέκρινε το συµφέρον του τόπου µας πέραν από την πολιτική του ταυτότητα. ∆υστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και σε κοιτάζω στα µάτια. ∆εν µπορώ να κάνω κάτι άλλο».

 

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”