Ψευδείς και  ανυπόστατες οι φήμες για κλείσιμο των καταστημάτων στο Αίγιο λόγω του κορωνοϊού

Ο  Εμπορικός  Σύλλογος Αιγιαλείας χαρακτηρίζει ως ψευδείς και  ανυπόστατες τις φήμες που διαρρέονται  αυτή την στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  για κλείσιμο των καταστημάτων της πόλης του Αιγίου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν συντρέχει κανένας λόγος κλεισίματος των καταστημάτων!

Όλα τα μαγαζιά της πόλης του Αιγίου  θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά!

Ο Εμπορικός Σύλλογος συστήνει ψυχραιμία στους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές, έτσι ώστε να περάσει όλο αυτό, όσο το δυνατόν με τις λιγότερες επιπτώσεις όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για την τοπική  αγορά και οικονομία! Ήδη έχει αποστείλει από εχθές 5/3/2020 στα μέλη του email, με χρήσιμες συστάσεις και οδηγίες από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Καλό είναι οι συνάδελφοι Έμποροι και οι καταναλωτές να μην παρασύρονται από  διάφορες ψευδείς ειδήσεις που διασπείρουν πανικό  και να ενημερώνονται μόνο από επίσημα χείλη!

Η Διοίκηση του  Εμπορικού Συλλόγου είναι δίπλα στα καταστήματά μας και θα  κοινοποιεί κάθε νεότερη και επίσημη ενημέρωση σε όλα τα μμε καθώς και στα mail των μελών μας. Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας!

Mε τιμή

Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γ. Γραμματέας

Χ . Παπαδόπουλος                                                                Ν. Χανδόλια