Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Χορευτικό ΄Ομιλο Αιγίου

Μετά την θριαμβευτική παρουσία του Χορευτικού Ομίλου με το Στεριανό του συγκρότημα στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής και την θαυμάσια διαμονή για ένα διήμερο τον Νοέμβριο στην συμπρωτεύουσα, την Θεσσαλονίκη, στις γιορτές ο Όμιλος δεν μένει αμέτοχος στις εκδηλώσεις του Αιγίου, που φέτος είναι ξεχωριστές στην προσπάθεια πολλών να διασκεδάσουν κυρίως τα μικρά παιδιά και να τα εμψυχώσουν στις δύσκολες στιγμές που ζούμε.
Έτσι συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΠΑ ο Χορευτικός με 2 τμήματά του στις 23 Δεκεμβρίου στις 12.00, θα παρουσιάσει 40΄ λεπτά πρόγραμα για όλους τους Αιγιαλείς αλλά κυρίως για τα παιδιά, στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων. Θα ξεκινήσουν με Θρακιώτικα κάλαντα που χορεύονται οι Θρακιώτες, ενώ στην συνέχεια θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς της πιό ευαισθητης περιοχής της Ελλάδος που είναι η Θράκη. Ακολουθούν νησιώτικοι χοροί από το άλλο τμήμα του Ομίλου και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα Ικαρίας που επίσης χορεύονται.Τελειώνει η εκδήλωση με άλλους χορούς Θράκης που θα παρουσιάσει το πρώτο τμήμα.
Το ίδιο βράδυ 23/12 στις αίθουσες του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους < μικρούς > τους μαθητές χορών που πηγαίνουν Δημοτικό, με υπευθύνους στην διανομή δώρων τους χορευτές – τριες που πηγαίνουν στην Στ΄ Δημοτικού. Καραμέλες – γλυκά – ξηροί καρποί – αναψυκτικά – μπαλόνια κ.λ.π. είναι προσφορά του Χορευτικού στους νεαρούς μαθητευομένους.
Τέλος στις 30/12/2015 στις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας στην Κλ. Οικονόμου και την Ανδρ. Λόντου τα δύο τμήματα που θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΠΑ, θα περιηγηθούν χορεύοντας τους εμπορικούς δρόμους του Αιγίου. Φυσικά θα ακουσθούν αυτή την φορά παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. ΕΥΧΕΣ λοιπόν για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και από τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου.