Το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου επισκέφθηκε τα εργοστάσια ΚΡΙΝΟΣ και Ε.Α.Σ.

Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 όλοι οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. με τους συνοδούς τους επισκέφθηκαν την εταιρία «ΚΡΙΝΟΣ» της οικογένειας Αναστασοπούλου και ξεναγήθηκαν από τον Γιάννη και τη Γιάννα Αναστασοπούλου σε όλες τις εγκαταστάσεις. Η οικογένεια Αναστασοπούλου κέρασε τυρόπιτες και πορτοκαλάδες όλους τους επισκέπτες της και ενημέρωσε με υπομονή και κατανοητό τρόπο για την διαδικασία της εμφιάλωσης των αναψυκτικών και των υπολοίπων ποτών.

Στη συνέχεια το Ε.Κ.Α.ΜΕ. έχοντας λάβει άδεια μπόρεσε να επισκεφθεί και το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Αιγίου και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του. Ο Δ/ντης κ. Γεώργιος Μαντζαβίνος υποδέχθηκε τα παιδιά και τους συνοδούς του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Ξεναγήθηκαν σε όλα τα τμήματα της παραγωγής μαθαίνοντας τη λειτουργία του καθενός.

Το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου ευχαριστεί θερμά τόσο την οικογένεια Αναστασοπούλου για την θερμή φιλοξενία όσο και τη διοίκηση της Ε.Α.Σ. Αιγίου για την ξενάγηση σε έναν τόσο ιδιαίτερο χώρο.