Συνάντηση Καλογερόπουλου με σωματεία, συλλόγους και φορείς της Αιγιάλειας

Με το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Δήμου Αιγιαλείας συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο της γνωριμίας με τη νέα διοίκηση του σωματείου και για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Εκ μέρους των εργατοτεχνιτών, η διοίκηση αναφέρθηκε κυρίως στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης των δομών του Δήμου και κατ’επέκτασιν του συμβουλευτικού, προστατευτικού και παρεμβατικού ρόλου του Δήμου προς όφελος των δημοτών.

Από πλευράς του ο κ. Καλογερόπουλος υποσχέθηκε συνεχή δημιουργική συνεργασία με το σωματείο, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διακριτών θεσμικών ρόλων, με στόχο την αμεσότητα, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα των δημοτικών υπηρεσιών, ενώ δεσμεύθηκε να εξετάσει και όσα θέματα τέθηκαν επί τάπητος, με γνώμονα πάντα τα ασφυκτικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου.

 

Επίσης αλλεπάλληλες συναντήσεις με συλλόγους και φορείς που μέσω της δράσης τους προσφέρουν ανεκτίμητα ωφέλιμο έργο, καθένας στον τομέα του, έχει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο της συνεχούς και δημιουργικής επαφής του με πολίτες της Αιγιάλειας.

Την Πέμπτη επισκέφθηκαν διαδοχικά το γραφείο Δημάρχου για συναντήσεις γνωριμίας και συνεργασίας, οι διοικήσεις των εξής συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Σαλμενίκου «Το Κάστρο της Ωριάς», Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος, Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων, Φιλοπροοδευτικός και Μορφωτικός Σύλλογος Παρασκευής. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του κατέγραψαν σημαντικά ζητήματα που τέθηκαν από τους συλλόγους και που αφορούν τόσο σε θέματα υποδομών, μικρών τεχνικών έργων και βελτίωσης δημοσίων χώρων, όσο και ανάπτυξης πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, με τον κ. Καλογερόπουλο να υπόσχεται κάθε στήριξη και παρέμβαση, στο μέτρο του δυνατού και πάντα με οδηγό την ανάγκη των δημοτών για αναβάθμιση του επιπέδου ζωής τους.