Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμεναρχείο και Νοσοκομείο Αιγίου η Βασιλική Ψυχράμη

Επίσκεψη σε φορείς και υπηρεσίες που εμπλέκονται σε θέματα ασφάλειας, πολιτικής προστασίας και υγείας των πολιτών πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης (15 Μαΐου) η επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη.

Αυτός ο κύκλος επισκέψεων ξεκίνησε με την Πυροσβεστική Αιγίου, συνεχίστηκε με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και  ολοκληρώθηκε με το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα, ενώ ενδιάμεσα η υποψήφια δήμαρχος και τα στελέχη της επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Αιγίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα η Βασιλική Ψυχράμη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη αλλά και το προσωπικό των υπηρεσιών, διαμορφώνοντας μια πλήρη εικόνα τόσο για τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε αυτές.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεών της η επικεφαλής της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι προφανές, ότι ένα αποτελεσματικό σύστημα πολιτικής προστασίας, ασφάλειας αλλά και υγείας των δημοτών μας ξεκινά πρώτα και κύρια από το ανθρώπινο δυναμικό που εμπλέκεται σε αυτούς τους τομείς αλλά και από τα μέσα που αυτό το δυναμικό έχει στην διάθεση του. Αυτό που καταρχήν διαπιστώσαμε είναι το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και ετοιμότητας αυτών των υπηρεσιών. Επιπλέον συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό, στα οποία ως νέα δημοτική αρχή, τους δηλώσαμε εξαρχής ότι θα είμαστε αρωγοί και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να λυθούν».