“Ποιοτική Αιγιάλεια”: Το πρόγραμμά μας… συμβόλαιο τιμής για την αυριανή μέρα στο Δήμο Αιγιαλείας

Το όραμα της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη και της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», καταγράφεται συνοπτικά στο έντυπο που κυκλοφόρησε η δημοτική παράταξη, με σκοπό να ενημερώσει τους δημότες για τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη μέρα στον Δήμο Αιγιαλείας, αλλά και τους τρόπους υλοποίησής τους. Δημιουργήθηκε «με λογισμό και με όνειρο», περιλαμβάνοντας προτάσεις καινοτόμες, ρεαλιστικές και οικονομικά εφαρμόσιμες, που θα οδηγήσουν τον Δήμο μας στην πολυπόθητη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Το περιεχόμενό του έχει προκύψει από διαβούλευση των μελών της ομάδας, φορέων του τόπου και πολιτών, ωστόσο η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» με… ώτα ευήκοα, συνεχίζει να δέχεται τις προτάσεις όλων των δημοτών, πιστεύοντας στην δυναμική της συνέργειας με κοινό σκοπό το καλό της Αιγιάλειας.

Οι προγραμματικοί μας άξονες είναι:

Α. Η Οργάνωση του Δήμου και η Εξυπηρέτηση του Πολίτη,

Β. Η δημιουργία Υποστηρικτικού Δικτύου για τον Πολίτη με κύριο μέλημα τη Φροντίδα στον Άνθρωπο,

Γ. Οι ενέργειες για την Ανάπτυξη και τον Τουρισμό,

Δ. Η Ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα,

Ε. Ο Πολιτισμός ως Μοχλός για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Δήμου μας,

Στ. Η στήριξη της Παιδείας,

Ζ. Η λήψη μέτρων για το Περιβάλλον,

Η. Ο Αθλητισμός και η Αναψυχή μέσα από την Ποιότητα και Αναβάθμιση Υπηρεσιών,

Θ. Η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας,

Ι. Το πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.

 

Παράλληλα, η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» κυκλοφόρησε ξεχωριστό έντυπο για το μείζον ζήτημα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων, μέσα από το οποίο γίνεται ενημέρωση για την νομοθεσία, τις λύσεις, τους επιμέρους άξονες, την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, καθώς και τις ευθύνες και υποχρεώσεις όλων για την επίλυση του ζητήματος.

Και τα δύο έντυπα μπορούν να τα βρουν οι δημότες επισκεπτόμενοι τα γραφεία της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» που βρίσκονται επί της οδού Μητροπόλεως 38, έναντι του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης, εκεί όπου η υποψήφια Δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη και όλοι εμείς οι άνθρωποι της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» τους περιμένουμε ώστε να ανταλλάξουμε ιδέες και να καταθέσουμε προτάσεις για τον μέλλον του τόπου μας. Έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες, δημιουργούμε όλοι μαζί για την δική μας Αιγιάλεια!