Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιγιαλείας στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου Κορίνθου

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων 19/6 ε.έ τμήμα χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας 1918 “ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ” παρευρέθηκε στον Ι.Μ. Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου Κορίνθου όπου απέδωσε τροπάρια και μέλη επίκαιρα και μη.

Η συμμετοχή αυτή ήταν στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων των ΙΣΤ΄ Παυλείων και της ΣΤ΄Συνάξεως χορωδιών και τελούν υπό την αιγίδα της Ι.Μ Κορίνθου, πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Διονυσίου. Το Δ.Σ του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας 1918 ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ θερμώς ευχαριστεί το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Κορίνθου καθώς και το Δ.Σ του Σωματείου Ιεροψαλτών  Κορίνθου «Άγιος Κυριακός ο Υμνογράφος», ειδικότερα δε τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Λιούντρη, και το Γενικό Γραμματέα κ. Βασίλειο Κουφογιάννη.

Τέλος ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν τα μέγιστα ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση  της οποίας το επίπεδο ήταν υψηλό από κάθε άποψη και ειδικότερα τον Πρόεδρο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο  του Ι.Μ . Ναού Αγίου Παύλου Κορίνθου καθώς και τις κυρίες της ενορίας  που συνέδραμαν τα μέγιστα στην Αβραμιαία φιλοξενία που έτυχε ο χορός μας.

Ευχόμεθα δια της παρούσης όπως ο Άγιος Απόστολος Παύλος μεσιτεύει υπέρ υγείας και μακροημέρευσης  του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου κ.κ. Διονυσίου και του ποιμνίου του .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ                         ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ