Ο Εμμανουήλ Φακίτσας με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βασιλικής Ψυχράμη

Όπως όλοι μας, αισθάνομαι κι εγώ πίκρα και οργή για την εικόνα του δήμου μας και ειδικότερα της Αιγείρας. Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δε διαχειρίστηκαν ικανοποιητικά τα μεγάλα προβλήματα του τόπου με πρώτο αυτό των απορριμμάτων. Τόσα χρόνια δεν εφάρμοσαν κανένα σχέδιο, όπως όφειλαν και μετέτρεψαν την Αιγείρα σε σκουπιδότοπο. Για την αποτυχία τους φταίει η απραξία τους, η ανικανότητά τους και οι μικροπολιτικές τους τακτικές. Το αποτέλεσμα βαραίνει όλους μας. Η υγεία , το φυσικό περιβάλλον, η καθημερινότητά μας, ο πολιτισμός και ο τουρισμός μας έχουν τραυματιστεί βαριά.

Αποφασίζω ως ενεργός πολίτης να αντιδράσω. Κατεβαίνω ως υποψήφιος με το δημοτικό συνδυασμό Ποιοτική Αιγιάλεια, γιατί αποτελείται από άφθαρτους ανθρώπους, που φέρνουν ελπίδα προόδου και αλλαγής με το πρόγραμμά τους. Ειδικά για τα σκουπίδια είναι ο μόνος συνδυασμός που προτείνει λύση ρεαλιστική, εφαρμόσιμη και σύμφωνη με το σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος.

Στηρίζω την κα Ψυχράμη για την εργατικότητα, την εντιμότητα και το όραμά της. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω, ώστε να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα. Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Φακίτσας Εμμανουήλ του Γεωργίου γεννήθηκε και ζει στην Αιγείρα. Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Πατρών. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Ακράτας (καλαθοσφαίρισης- ποδοσφαίρου)

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Α.Ο. Αιγείρας (ποδοσφαίρου)

Υπήρξε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Αιγείρας.

Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην Αιγείρα.