Ο Βασίλης μαχαίρας στο πλευρό του υποψήφιου δήμαρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

Γεννήθηκα στο Σύδνεϋ Αυστραλίας το 1971. Μεγάλωσα στο Αίγιο και κατοικώ μόνιμα στο Ριζόμυλο Αιγιαλείας. Αποφοίτησα από το 1ο ΓΕΛ Αιγίου και το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών. Είμαι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Δάρρα (Αφοί Δάρρα – αρτοποιείο στο Αίγιο) και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Εργάστηκα στην Αχαϊκή Τράπεζα κατ/μα Αιγίου επί διετίας στην εξυπηρέτηση πελατών (ταμείο-δάνεια), τα επόμενα δύο έτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο οικονομικό τμήμα, γραφείο προμηθειών και στη συνέχεια για μια δεκαετία διετέλεσα υπεύθυνος πωλήσεων μεγάλης εταιρίας ιατροτεχνολογικών υλικών και μηχανημάτων με τομέα ευθύνης τα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας. Συμμετείχα σε πλήθος ιατρικών συνεδριών ανά την Ελλάδα. Σήμερα εργάζομαι στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου ως υγειονομικό προσωπικό.

Η καθημερινή και προσωπική επαφή μου όλα αυτά τα χρόνια με τους συνδημότες, με ώθησε λοιπόν να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου με το συνδυασμό <αιγιάλεια τώρα>.

Η πολυετής εμπειρία και η αποδεδειγμένη ικανότητα του υποψηφίου δημάρχου προσδίδει στον εκλογικό μας αγώνα ελπίδα και προοπτική για καλύτερο αύριο. Ο τόπος μας χρειάζεται και νέα πρόσωπα και νέες αντιλήψεις και καινοτόμες ιδέες. Να εργαστούμε συνδυαστικά για βιώσιμες λύσεις στα πολυποίκιλα προβλήματα του Δήμου μας. Να αναδείξουμε επιτέλους την Αιγιάλεια και ΟΧΙ τα σκουπίδια της. ΟΧΙ για τις διαμάχες των συμβούλων της, ΟΧΙ για τη δημοσιότητα παλαιοκομματικών προσώπων και νοοτροπιών, αλλά για τα πλεονεκτήματα της και την ιστορική γεωγραφική της θέση, τον εναλλακτικό τουρισμό και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές.

Είμαστε πολίτες ενεργοί με διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε στηριζόμενοι σε σωστές βάσεις.