Ο Ανδρέας Μεσσήνης στηρίζει τη Βάσω Ψυχράμη

Φίλες και φίλοι,

Για όσους δεν με γνωρίζετε, ονομάζομαι Ανδρέας Μεσσήνης, για όσους ήδη με γνωρίζετε, πάντα θα υπάρχουν καινούρια πράγματα για να συστηθούμε από την αρχή.

Γεννήθηκα, δημιούργησα οικογένεια, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη μας. Για εμένα μία από τις βασικότερες συνιστώσες στην ζωή κάθε ανθρώπου προκειμένου να κατακτήσει ένα κομμάτι ευτυχίας είναι, ή θα πρέπει να είναι, η προσφορά στο σύνολο, η ανιδιοτελής παροχή, το μεράκι και η δημιουργία. Με έμπνευση τις όποιες σταθερές έχει ο καθένας.

Έχοντας δίπλα μου την καλλιτέχνιδα γυναίκα μου, τις τρεις κόρες μας, τα όσα τους χρωστάω για την γαλήνη που μου προσφέρουν. Παρόλο που πολλές ευκαιρίες μάς έχουν δοθεί λόγω επαγγέλματος να φύγουμε από το Αίγιο, έχουμε επιλέξει να παραμείνουμε εδώ. Να αναδείξουμε την πόλη μας, εγώ μέσα από τη δουλειά μου ως φωτογράφος, αλλά και μαζί με την Βαρβάρα μου ως διοργανωτές εκδηλώσεων, να την κάνουμε γνωστή και να συνδράμουμε στην ανάπτυξή της. Για τα παιδιά μου, για τα παιδιά μας!

Αποφάσισα να συνταχθώ με την υποψήφια Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη την οποία θεωρώ ότι μπορούμε ως πολίτες να εμπιστευθούμε λόγω εμπειρίας αλλά και κυρίως και πάνω από όλα για το όραμά της, την όρεξή της και το έργο που έχει να επιδείξει μετά από τόσα χρόνια προσφοράς και αποτελεσματικότητας.-