Νικητής στις εκλογές των εμπόρων η παράταξη “Εμπορική Ενότητα”

Λάμπης Παπαδόπουλος τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας

266 έμποροι προσήλθαν σήμερα στις κάλπες του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας, για να αναδείξουν νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, ικανό να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Οι εκλογές είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό για τις 31 Ιανουαρίου με τις κάλπες να κλείνουν μισή ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη, στις 7.30 μ.μ.

Νικητής των εκλογών αναδείχτηκε η παράταξη “Εμπορική Ενότητα”  με επικεφαλής το Λάμπη Παπαδόπουλο. Η σταυροδοσία συνεχίζεται έως αυτή την ώρα και μέχρι στιγμής η “Εμπορική Ενότητα”  του Λάμπη Παπαδόπουλου έχει λάβει 135 ψήφους (5 έδρες), έναντι της “Ενωτικής Κίνησης Εμπόρων” της Μαίρης Χρονοπούλου που έχει λάβει 115 ψήφους (4 έδρες), ενώ βρέθηκαν και 16 λευκά- άκυρα.  Η τελική καταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγη ώρα και υπάρχει η πληροφορία ότι ίσως οι έδρες κατανεμηθούν 6 προς 3 ανάμεσα στις δύο παρατάξεις.

Οι έμποροι ζητούν την κοινή συνεργασία των δύο παρατάξεων και ευελπιστούν να μπει τέλος στις εσωτερικές διενέξεις που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια τον ιστορικό Σύλλογο. Ευελπιστούν ότι το νέο συμβούλιο που θα τους εκπροσωπήσει θα φανεί ικανό και θα ενσκύψει με ενδιαφέρον στα προβλήματα που ταλανίζουν την αγορά της Αιγιάλειας.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ