Μητσοτάκης: “Η Ελλάδα δεν εκβιάζεται, κανείς δεν θα περάσει τα σύνορα”

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος, το ηθικό είναι ακμαιότατο» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία του σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Κήπους Έβρου – «Κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, καθώς είναι εθνική η προσπάθεια» – Το μεσημέρι η αυτοψία των ηγετών της ΕΕ στα σύνορα του Έβρου

Μηνύματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία του στην Αλεξανδρούπολη, τις Φέρες και τους Κήπους στον΄Εβρο πριν να υποδεχθεί στην ακριτική πόλη την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου).

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος, το ηθικό είναι ακμαιότατο, δεν θα περάσει κανείς παράνομα στη χώρα» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός ο οποίος έστειλε μήνυμα και στην Τουρκία λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν ο οποίος θέλει να χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς»

Θερμή υποδοχή στην Αλεξανδρούπουλη

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι πολίτες στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στον Έβρο.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι τού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση.

«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, καθώς είναι εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα», ανέφερε ο πρωθυπουργός στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί. «Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.