Με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βάσως Ψυχράμη, η Νάσια Αντωνοπούλου

Ονομάζομαι Αθανασία Αντωνοπούλου(Νάσια), κατάγομαι από το Αίγιο και διαμένω εδώ. Είμαι απόφοιτος του 2ου γενικού λυκείου.

Σπουδάζω στην Πάτρα,στη σχολή κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών στο τμήμα της φιλοσοφίας. Έχω παρακολουθήσει ημερίδες των ανθρωπιστικών σπουδών με θέματα το δικαίωμα να είσαι άνθρωπος (ισότητα δύο φύλων), την ειδική αγωγή (το άτομο με ειδικές ανάγκες, η κοινωνία της αλληλεγγύης, διαχείριση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες), τις όψεις βίας και θυματοποίησης, την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια και τις υγιείς σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών. Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικών(ESB).

Επειδή κρίνω αναγκαία την εκπροσώπηση των νέων, επιθυμώ να συμπορευτώ με την Ποιοτική Αιγιάλεια στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η άνθηση και η εξέλιξη της πόλης μας θα έρθει μέσα από τις καινοτόμες ιδέες μας τις οποίες είναι σε θέση να στηρίξει η κ. Βασιλική Ψυχράμη. Με γνώμονα την αγάπη της για τον τόπο αυτό, δίνει βήμα στους νέους και τη δυνατότητα να εκφραστούν. Ο αέρας ανανέωσης που θα φέρει η Ποιοτική Αιγιάλεια θα βρει και εμάς αρωγούς και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο κοινωνικό και οικονομικό μέλλον.