Με «Τα Χριστουγεννόσχολα» έκλεισε η χρονιά για το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

Με μια λιτή εκδήλωση έκλεισε η χρονιά για το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών.

«Τα Χριστουγεννόσχολα» ήταν η θεματική παράσταση που δόθηκε την Κυριακή 18 Δεκέμβρη στις Καμάρες από το παιδικό, το νηπιακό και το εφηβικό τμήμα του Χ.Ο.Κ. Στη φιλόξενη αίθουσα «Απόλλων» τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών, παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στα έθιμα του δωδεκαημέρου από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του ελληνισμού. Ακούστηκαν κάλαντα και χορεύτηκαν σκοποί από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Θράκη, την Καππαδοκία, τον Πόντο ενώ δραματοποίησαν ιστορίες κι έπαιξαν παιχνίδια, άκουσαν παραμύθια και μύθους από τον παππού.

Οι γονείς των παιδιών, φίλοι και μέλη του συλλόγου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της σχολικής κοινότητας γέμισαν την αίθουσα που δόθηκε η παράσταση και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά που γίνεται στο Χορευτικό Όμιλο Καμαρών.

Ο πρόεδρος του Χ.Ο.Κ. Κώστας Τζίφας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Προοδευτικό Σύλλογο «Απόλλων» για τη συνεργασία, όσους βοήθησαν υλικά και οικονομικά για την οργάνωση της παράστασης και ανακοίνωσε την επόμενη εκδήλωση που θα είναι η κοπή πίτας για το νέο χρόνο που θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου από κοινού με τον Προοδευτικό Σύλλογο «Απόλλων» και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αχιλλέα».