Μειωμένο κοινό ωράριο προς όλα ανεξαιρέτως τα εμπορικά καταστήματα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας

Επείγουσα επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ.Νεκτάριο Φαρμάκη και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο απέστειλε ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας ζητώντας να οριστεί ένα μειωμένο κοινό ωράριο προς όλα ανεξαιρέτως τα εμπορικά καταστήματα. Η επιστολή αναφέρει:

  • “Παρακαλούμε παρά πολύ και γνωρίζοντας τη μεγάλη ευαισθησία σας στα θέματα υγείας αλλά και του πρωταγωνιστικού ρόλου που διαδραματίζει ο κλάδος του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας και λόγω του κατεπείγοντος του θέματος, ζητάμε άμεσα, στα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί για τον επιβεβλημένο περιορισμό των μετακινήσεων σε όλο το νομό Αχαΐας που είναι σε καραντίνα από την πανδημία του κορωνοϊού, να αποφασίσετε και ένα κοινό ενιαίο μειωμένο ωράριο, προς ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα καταστήματα του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας του Νομού Αχαΐας (που δεν έχουν κλείσει ακόμα με αποφάσεις) έτσι ώστε να διασφαλιστεί  η επί ίσοις όροις εφαρμογή τόσο για τις μεγάλες πολυεθνικές (Αθηναϊκές, εξωτερικού κλπ) όσο  και για τις πολύ μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αχαΐας!!

Πάντα με γνώμονα το κοινό καλό για τη δημόσια υγεία ΟΛΩΝ μας αλλά και την ισότιμη μεταχείριση ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων μικρών ή μεγάλων!!

Το τηλέφωνο του Προέδρου μας παραμένει στη διάθεσή σας επί 24ωρη βάση για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες τυχόν χρειαστείτε λόγω της έκτακτης ανάγκης.

Με τιμή & αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                      Η Γ.Γραμματέας

Λάμπης Παπαδόπουλος        Νικολέττα Χανδόλια