Λάμπης Παπαδόπουλος: “Θα επαναφέρουμε την αίγλη του Εμπορικού Συλλόγου και θα σταθούμε δυναμικά στα προβλήματα της αγοράς”

Οι εκλογές στον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο τελείωσαν και ο επικεφαλής της νικηφόρας παράταξης “Εμπορική Ενότητα”, Λάμπης Παπαδόπουλος, σε δήλωσή του αναφέρει:
– “Μια δύσκολη και με πολλές αντιξοότητες για εμάς, εκλογική αναμέτρηση έφτασε στο τέλος της. Οι Έμποροι μας έδωσαν το ξεκάθαρο μήνυμα να γυρίσουμε σελίδα! Εμείς τους ευχαριστούμε ΌΛΟΥΣ για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν να μας δώσουν την σκυτάλη μέσα από την πλέον επίσημη και δημοκρατική διαδικασία για δεύτερη συνεχόμενη φορά, δηλαδή την κάλπη!!  Θα τηρήσουμε απαρέκλητα το πρόγραμμα μας και θα ανοίξουμε και πάλι μετά από δύο χρόνια τις πόρτες του συλλόγου σε ΌΛΟΥΣ!!
Διαφάνεια, Αξιοπρέπεια, Αγώνας, Ταπεινότητα, θα είναι οι λέξεις που θα μας χαρακτηρίζουν. Ευχαριστούμε όλους όσους μας ψήφισαν, αλλά περισσότερο ευχαριστούμε όσους ΔΕΝ μας ψήφισαν γιατί μέσα από την αυτοκριτική μας και την αναγνώριση των λαθών μας, μας δίνουν την δύναμη να γίνουμε καλύτεροι και να έρθουν και αυτοί κοντά μας στο άμεσο μέλλον !! Θα είμαστε η Διοίκηση για ΌΛΟΥΣ τους Εμπόρους!
Θα βρεθούμε δυναμικά απέναντι στα προβλήματά μας σε μια αγορά που φθίνει και θα  επαναφέρουμε την χαμένη αγωνιστική ταυτότητα, αλλά και την αίγλη του Εμπορικού Συλλόγου!
Συγχαρητήρια στην απερχόμενη διοίκηση που έδωσε μάχη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο να κρατηθεί στην καρέκλα της, (δίνοντας άλλα μητρώα σε εμάς και άλλα στην εφορευτική επιτροπή)!! Κλείνουμε με μια ρήση προς ΟΛΟΥΣ τους αποδέκτες και ο νοών νοήτω… !! <<Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή >>!! Συνεχίζουμε με πνεύμα συνεργασίας, ανοίγοντας τις αγκαλιές μας σε όλους τους φορείς και παράγοντες να συνεργαστούν μαζί μας για το καλό του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας και της εν γένει οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Παραλαμβάνουμε την άλλη εβδομάδα, ανοίγουμε τις πόρτες σε ΌΛΟΥΣ τους Εμπόρους , αρχίζουμε τους αγώνες και θα πούμε πολλά περισσότερα…!!! Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ, είμαστε εδώ για ΌΛΑ τα μέλη μας από άκρη σε άκρη, σας κοιτάμε ΟΛΟΥΣ στα μάτια!!!
Με τιμή
Λάμπης Παπαδόπουλος”