Καλογερόπουλος: «Η πραγματικότητα δεν είναι μαύρη προπαγάνδα»

Από την παράταξη «αιγιάλεια τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω δήλωση:

«O κ. Γούτος είναι, και θέλει να είναι, ο διάδοχος των προηγουμένων δημάρχων, επομένως ορθώς χαρακτηρίζεται ως συνεχιστής της ίδιας πολιτικής.
Εξάλλου με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια ο ίδιος ανάρτησε τη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο. Δεν είναι προϊόν δικής μας κατασκευής, που θα ήταν κατακριτέο, αλλά η πραγματικότητα που οι ίδιοι δημόσια παρουσίασαν για να αποδείξουν περίτρανα τη συνεργασία και συμπόρευσή τους. Άλλωστε το γεγονός ότι οι περισσότεροι υποψήφιοί του ήταν και είναι δημοτικοί σύμβουλοι των προηγούμενων δημάρχων καταδεικνύει το βάσιμο του ισχυρισμού μας ότι είναι συνεχιστής της ίδιας πολιτικής.

Δεν προσπαθούμε να σβήσουμε τίποτα από τη μνήμη των Αιγιωτών και των Αιγιαλέων, αντίθετα προσπαθούμε να φέρουμε στη μνήμη τους ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν τον κ. Γούτο και είναι υποψήφιοι στην παράταξη του. Οι συνεργάτες των προηγούμενων δημάρχων που έχουν οδηγήσει την Αιγιάλεια σε ομηρία των σκουπιδιών και μηδενική ανάπτυξη.

Η πραγματικότητα δεν είναι μαύρη προπαγάνδα.

Ο κ. Γούτος δεν έρχεται να συζητήσει μαζί μας, γιατί πολύ απλά δεν έχει να μας πει τίποτα! Άραγε μετά τις εκλογές, που επιβάλλεται να συνεργαστούμε, βάσει της απλής αναλογικής, θα έχει κάτι να μας πει;».