Θετική η γνώμη της Περιφέρειας για τα τεύχη δημοπράτησης για την ανάπλαση Αγίας Λαύρας και Τρίγωνης πλατείας

Την πλήρη ικανοποίησή της εκφράζει η τ. Αντιδήμαρχος ΄Εργων και υποψήφια Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Βάσω Ψυχράμη, αφού η σωστή και μελετημένη δουλειά της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιάλειας είχε ευχάριστο αποτέλεσμα.

Η Περιφέρεια ανακοίνωσε θετική γνώμη για τα σχέδια των τευχών Δημοπράτησης και τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο 1, «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ: Ενότητα 2 “Πλατεία Αγ. Λαύρας και περιμετρικές οδοί” & Ενότητα 3 “Πλατεία Βαλφούρ και περιμετρικές οδοί» της Πράξης με κωδικό ΟΠΣ «5030018», συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000€.

Η κ. Ψυχράμη, ως αντιδήμαρχος ΄Εργων σε άριστη συνεργασία με την υπηρεσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, σε δηλώσεις της στον “Τ.” αναφέρει:

-” Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για το σπουδαίο αυτό έργο. Με επιμονή, υπομονή και μεθοδική δουλειά επιτυγχάνουμε τους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά και υπερήφανη για την εξέλιξη αυτή. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών συμβούλων που υπερψήφισαν το έργο αυτό”.