Η Χριστίνα Πλατάνου, Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας

Με νέο “αίμα” στελεχώθηκε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας  με την τοποθέτηση της Χριστίνας Πλατάνου – Καψάλη στη θέση της Αντιπροέδρου, η οποία ζει στο Διακοπτό και καταγράφει έντονη δραστηριότητα στα πολιτιστικά γίγνεσθαι – και όχι μόνο- της τοπικής κοινότητας. Πρόεδρος υπενθυμίζουμε έχει οριστεί η κ. Παναγιώτα Γκρέμου-Γούσα.

H κ. Πλατάνου ήταν υποψήφια σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την παράταξη “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Βασιλικής Ψυχράμη και μέλος στη Σχολική Επιτροπή της Α/θμιας Εκπ/σης και για την ανάληψη των καθηκόντων της αναφέρει:

-“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την παράταξη “Ποιοτική Αιγιάλεια” και την αρχηγό της κα Βασιλική Ψυχράμη, καθώς και την παράταξη του κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και τον ίδιο τον Δήμαρχο της Αιγιάλειας προσωπικά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου προτείνοντάς με ως Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλειας, καθώς κι όσα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με στήριξαν με την ψήφο τους !!! Υπόσχομαι ότι θα εκπληρώσω με τιμή κι ευσυνειδησία τα καθήκοντά μου και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους !!!

Εύχομαι Καλή Ανάσταση ,το Άγιο Φως να φέρει υγεία ,δύναμη κι αγάπη σε όλους τους ανθρώπους και να μας βγάλει νικητές από τον “Γολγοθά ” του κορωνοϊού που διανύουμε. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!”