Η «Φάρμα του Διαδικτύου» στην αυλή της «Διεξόδου» στο Αίγιο

Με τη θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου» από τη θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι, ολοκληρώνονται οι δράσεις πρόληψης των εξαρτήσεων στην πόλη του Αιγίου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 20:30, οι εθελοντές της ομάδας «Διέξοδος» Αιγίου, ο Δήμος Αιγιαλείας-Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας, «Καλλίπολις», σας περιμένουν στο Στέκι της ομάδας, προαύλιος χώρος Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα (είσοδος από Κλ. Οικονόμου), για να παρακολουθήσετε μικροί και μεγάλοι μια διαδραστική θεατρική παράσταση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τους ηθοποιούς.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την κορύφωση των δράσεων των εθελοντών και της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης στην περιοχή της Αιγιαλείας, έπειτα από μια χρονιά πλούσια σε δράσεις και προγράμματα για μικρούς και μεγάλους! Όλες οι δράσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη και την συνεργασία του Δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην αστική εταιρεία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Αχαΐας «Καλλίπολις».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας 2610 226948, 2610 623290 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kpachaia.gr