«Έκλεψαν τις καρδιές όλων» οι µαθητές του 2ου ∆ηµοτικού Σχολείου Αιγίου µε την παράσταση “Πάμε σαν άλλοτε”

Τα παιδιά, οι µικροί µαθητές, που ρουφούν σαν σφουγγάρι τις γνώσεις και καθετί που εµείς οι µεγαλύτεροι τους διδάσκουµε πάντα µας εκπλήσσουν ευχάριστα. Και φυσικά οι δάσκαλοι αποτελούν γι’ αυτά το βασικό ερέθισµα στην πιο τρυφερή τους ηλικία, µιας και εκείνοι θα καλλιεργήσουν το χαρακτήρα τους και να τους δώσουν βασικά στοιχεία µόρφωσης για τη ζωή τους.

Η Ζουµπουλιά Σπυροπούλου µε τους µαθητές της Ε΄και της Στ΄ τάξης, κάθε χρόνο µας εντυπωσιάζουν µε τις εκδηλώσεις που παρουσιάζουν.

Πέρσι µε το αφιέρωµα στο Μίκυ Θεοδωράκη, φέτος µε µια µουσικοχορευτική παράσταση έκλεψαν τις καρδιές όλων, το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα του Κινηµατογράφου «Απόλλων».

Και οι µαθητές, σοβαροί, καλοντυµένοι όπως άρµοζε άλλωστε η τότε εποχή, τραγούδησαν µελωδικά «Πάµε σαν άλλοτε», «Άστα τα µαλλάκια σου», «Πού να ‘σαι τώρα αγαπηµένη», «Ένα βράδυ που ΄βρεχε», «Τι ‘ναι αυτό που το λένε αγάπη», «Βίρα τις άγκυρες», «Σ΄αγαπώ σε όλες τις γλώσσες» κ.ά., µε την συνοδεία της ορχήστρας του Σάκη Παπαδηµητρίου από το Μουσικό Εργαστήρι, και τις εξαίσιες φωνές της ΄Αννης Ονουφρίου και του Μίµη Αγγελόπουλου.

Αλλά και τα µέλη της Θεατρικής Οµάδας Αποφοίτων Ελένη Παραρά και Ανδρέας Σπυρόπουλος, µας ταξίδεψαν µε τους διαλόγους τους, που σε συνδυασµό µε τους χορευτές της σχολής Dancing Club µε τα υπέροχα ταγκό τους, µας έκαναν να γίνουµε νοσταλγοί του παλιού ραµαντικού τότε καιρού.

Το κοινό εντυπωσίασε µε την φυσική του ερµηνεία  ο µαθητής  της έκτης τάξης του σχολείου Μιχάλης Παναγόπουλος, στο ρόλο του παρουσιαστή.

Αξίζουν θερµά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές: στη διευθύντρια του σχολείου κ. Σπυριδούλα Γαλάνη, στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς Ανδρεοπούλου Γεωργία (Ε1), Σεπεντζή Χαράλαµπο (Στ1), ∆ηµοπανάγου Φωτεινή (Στ2), στη Ζουµπουλιά Σπυροπούλου που εργάζεται µε πάθος και αγάπη, κάτι που είναι εµφανές µέσα από τα ίδια τα παιδιά που και αυτά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε φορά και τους αξίζει ένα τεράστιο «Μπράβο»

Φυσικά ένα µπράβο αξίζει στους χορηγούς που στηρίζουν τέτοιοες ποιοτικές εκδηλώσεις όπως στους: ∆ΗΚΕΠΑ, Σύλλογο Γονέων και Κηδεµόνων 2ου ∆ηµ. Σχολείου Αιγίου, Γ. Καλλιµάνης – κατεψυγµένα, Μποµποτσιάρης Αρτοποιείο, Αθηνά Πίκουλα Φρούτα Λαχανικά, Ευφρ. και Μαρία Στιβαχτοπούλου τυπογραφείο, Αλεξία Ιωάννου χρώµατα -σιδηρικά, Liana΄ς secret κατάστηµα εσωρούχων, Αφοί ∆. Πλατυκώστα Ο.Ε. πρατήριο υγρών καυσίµων, Glass Gleaning Νίκος Κοντογεώργος, συστήµατα καθαρισµού, Ιωάννου Νίκος φωτογραφείο, Μανώλια ΄Ανθη – Φυτά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο ∆ήµαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά και τόνισε ότι είναι «το µέλλον αυτού του τόπου» και εµφανώς συγκινηµένος απέδωσε πολλά συγχαρητήρια και στη Ζουµπουλιά Σπυροπούλου και στους εκπαιδευτικούς.

Το παρατεταµένο χειροκρότηµα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης από τους γονείς και τους φίλους που κατέκλυσαν την αίθουσα του «Απόλλωνα» ήτανε το καλύτερο επισφράγισµα της εξαιρετικά πετυχηµένης εκδήλωσης.

Μπράβο σε όλους!

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ