Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ και την Τράπεζα Πειραιώς

Την συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ που βρίσκονται σε απεργία από τις 21 Δεκεμβρίου και σε τοπικό επίπεδο, εκφράζουν η επικεφαλής Βασιλική Ψυχράμη και τα μέλη της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό παλεύουν για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την άρση της διάκρισης μεταξύ παλιών και νέων εργαζόμενων, «επινοικιαζόμενων» ή μη. Επίσης, απαιτούν να μην ισχύσει η πρόθεση του ομίλου να προβεί σε απολύσεις με τη λήξη της παρούσας σύμβασης και να ανακληθούν όσες έγιναν την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, συμπαρίσταται στους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς ευελπιστώντας να εξευρεθεί λύση για να ανακληθούν από την τράπεζα οι 24 απολύσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», σεβόμενη εργασιακά δικαιώματα και συνδικαλιστικές ελευθερίες στέκεται στο πλευρό τους, ενώ προτίθεται να απευθύνει επιστολές προς τις διοικήσεις ΟΤΕ και Τράπεζας Πειραιώς αντίστοιχα, ζητώντας τους να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους, μη προβαίνοντας σε απολύσεις στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα.