Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» παρούσα στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Διακοπτό και Άβυθο

Στις δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σε Διακοπτό και Άβυθο αντίστοιχα και σηματοδότησαν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, για την εορταστική περίοδο, έλαβαν μέρος η επικεφαλής της παράταξης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασιλική Ψυχράμη και στελέχη της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».

Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου, η κ. Ψυχράμη παρέστη στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αγορά του Διακοπτού, δίπλα στον σταθμό του Οδοντωτού, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του δέντρου σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Παρόντες ήταν ακόμη από την δημοτική μας παράταξη, ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος αντιδήμαρχος Κληροδοτημάτων και Διακοπτού και ο Στράτος Βαρδάκης αντιδήμαρχος Τουρισμού.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άβυθο, όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου έχει δημιουργήσει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Την παράταξή μας εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Μάρκου, αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» στηρίζει πρωτοβουλίες, δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον Πολιτισμό, καλλιεργούν τη συνεργασία, τον εθελοντισμό και την ενεργοποίηση των πολιτών για μία καλύτερη κοινωνία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα Τοπικά Συμβούλια, τους συλλόγους, τους φορείς και τους δημότες που συνετέλεσαν στο να διοργανωθούν οι δύο αυτές εκδηλώσεις.