Η Πατρών – Πύργου στη συνάντηση Απόστολου Κατσιφάρα με Σταύρο Θεοδωράκη

2016.11.08 @ Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για την Πατρών-Πύργου

Το φλέγον ζήτημα του αυτοκινητοδρόμου της Πατρών – Πύργου έθεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, κατά την επίσκεψη του δεύτερου στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, όπως έχει αποφασιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ο Απ. Κατσιφάρας ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για τις εξελίξεις.

«Η Πατρών – Πύργου είναι ένα έργο ζωτικής και αναπτυξιακής σημασίας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Για εμάς είναι πολύ κρίσιμο θέμα η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού στο σύνολο του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούται η Περιφέρειά μας και οι συμπολίτες μας. Δεν μπορούμε να δεχθούμε κωλυσιεργίες, μετατοπίσεις χρονικές που βάζουν σε αβεβαιότητα την υλοποίηση του έργου» σημείωσε ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού.

Και συμπλήρωσε ο κ. Κατσιφάρας: «Για εμάς Ολυμπία Οδός χωρίς την Αρχαία Ολυμπία δεν νοείται. Πρέπει να συνειδητοποιήσει το πολιτικό σύστημα ότι η συγκεκριμένη οδός είναι εθνικής σημασίας και κρίνεται η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος της χώρας γιατί έχει ήδη περάσει με νόμο στη Βουλή από το 2013».

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε πως «η λύση βρίσκεται στην ενίσχυση της Περιφέρειας. Τα μικρά και μεγάλα έργα είναι αυτά που θα βοηθήσουν για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Είμαστε στο πλευρό του κόσμου και του Περιφερειάρχη που έχει κατορθώσει να συσπειρώσει όλη την κοινωνία σε αυτή την υπόθεση. Είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας για να δοθεί τέλος σε μια μεγάλη εκκρεμότητα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» Βασίλης Χατζηλάμπρου, «Αριστερή Παρέμβαση Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» Κατερίνα Χαμηλάκη, «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Γιώργος Κανέλλης, εκ μέρους της παράταξης «Δυτική Συμπολιτεία» Γεράσιμος Παρασκευόπουλος και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας» Κωνσταντίνος Κοτσιλιάνος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, καθώς και στελέχη του Ποταμιού.

Η σημερινή συνάντηση έγινε στη συνέχεια των συναντήσεων που προηγήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη Φώφη Γεννηματά, ενώ θα ακολουθήσουν και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, όπως και με τον πρωθυπουργό.

2016.11.08 @ Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για την Πατρών-Πύργου
2016.11.08 @ Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για την Πατρών-Πύργου