Η Παρασκευή Κιτσάτη μαζί με τη Βασιλική Ψυχράμη

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δημιουργούμε την τύχη μας μόνοι μας και είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτήν. Δεν φταίει «το κακό το ριζικό μας» για την απογοητευτική εικόνα της Αιγιάλειας. Υπάρχουν πρόσωπα και ονόματα πίσω από τη στασιμότητά μας.

Δεν μπορώ να μένω παθητική και αδιάφορη βλέποντας τον τόπο μου να βαλτώνει, να υστερεί, να πνίγεται στα σκουπίδια και οι ίδιοι άνθρωποι ,που μας οδήγησαν εδώ, να ζητούν να μας διοικήσουν πάλι.

Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί και κατεβαίνω ως υποψήφια με την Ποιοτική Αιγιάλεια, γιατί είναι ο μόνος δημοτικός συνδυασμός που θέλει, ξέρει και μπορεί να αλλάξει τον τόπο μου. Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες, μακριά από τον παλαιοκομματισμό και τις μικροπολιτικές του παρελθόντος, που μας βάλτωσαν.

Θέλω να βοηθήσω την κα Ψυχράμη. Η Αιγιάλεια χρειάζεται μια γυναίκα με όραμα, με εργατικότητα και εντιμότητα, για να τη νοικοκυρέψει. Οι Αιγιαλείς χρειάζονται την ευαισθησία και την ανθρωπιά της , για να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους.

Στέκομαι δίπλα της σε αυτήν την προσπάθεια και δεσμεύομαι να βοηθήσω διαθέτοντας το χρόνο,τις ιδέες , τις ικανότητες και τις δεξιότητες που έχω.

Ζητώ τη στήριξή σας.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Κιτσάτη Παρασκευή γεννήθηκε και ζει στις Καμάρες. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια και εργάζεται στην καρδιολογική εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αιγίου.