Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Αιγιάλειας ΚΚΕ καταγγέλλει παρεμπόδιση της πολιτικής της δράσης

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Αιγιάλειας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια εκφοβισμού και παρεμπόδισης της πολιτικής της δράσης από τον πρόεδρο της κοινότητας Αιγείρας – και εκ νέου υποψήφιο- που μαζί με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής απείλησαν με την διαδικασία του αυτόφωρου μέλη του ΚΚΕ και υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ γιατί τοποθετούσαν μερικές προεκλογικές προπαγανδιστικές καρτολίνες, με το πρόσχημα της τήρησης της καθαριότητας!!..

Σημειώνουμε ότι δίπλα ακριβώς τα σκουπίδια ξεχείλιζαν στους δρόμους από τη γνωστή πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αιγιάλεια, με την οποία συμφωνεί και στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Αιγείρας που ήταν απέναντι στις κινητοποιήσεις των κατοίκων όλο το προηγούμενο διάστημα για την διαφύλαξη της υγείας τους και τη προστασίας του περιβάλλοντος με επίκεντρο το ΧΥΤΑ Αιγείρας.

Καλούμε το λαό να βγάλει συμπεράσματα και από τέτοια γεγονότα και να στηρίξει τη μόνη δύναμη που θα σταθεί στο πλάι του την επόμενη μέρα των εκλογών, το ΚΚΕ, βάζοντας μπροστά την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών του και τους αγώνες διεκδίκησής τους.

Στις εκλογές στις 26 Μάη να ρίξει το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο για τις ευρωεκλογές, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Νίκο Καραθανασόπουλο και στο Δήμο Αιγιάλειας με υποψήφια Δήμαρχο την Αγγελική Κουρή.