Η Καψάλη- Πλατάνου Χριστίνα στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

γεννήθηκα το 1979 στο Αίγιο. Μεγάλωσα στο Κούμαρι και τα τελευταία 17 χρόνια, αφού παντρεύτηκα το Χρυσοβαλάντη Καψάλη, κατοικώ μόνιμα στο Διακοπτό. Έχω απολυτήριο με άριστα από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου. Φοίτησα με υποτροφία στο Δημόσιο ΙΕΚ Αιγίου και αποφοίτησα με την ειδικότητα «Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου». Γνωρίζω επαρκώς την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα και διαθέτω και πιστοποίηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις Τ.Π.Ε. Εργάστηκα για αρκετό διάστημα στην εταιρία «Αφοί Σιαβελή και Υιοί» και στη συνέχεια για 3 χρόνια στη «ΣΙΓΜΑ ΠΙ ΑΕΛΔΕ», χρηματιστηριακή εταιρεία.

Όμως η αγάπη μου για την οικογένεια και οι υποχρεώσεις μου ως μητέρας 3 αγοριών με απομάκρυναν για αρκετό χρονικό διάστημα από τον χώρο της εργασίας. Από το 2016 εργάζομαι στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών. Έχω διατελέσει ταμίας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Διακοπτού και είμαι υπερήφανη, γιατί την περίοδο εκείνη συμβάλαμε καθοριστικά στην πραγμάτωση της ιδέας του «Τρελού ξεφαντώματος»(καρναβαλική παρέλαση ) του Διακοπτού.

Ζώντας στο Διακοπτό βλέπω έναν τόπο με μοναδικό φυσικό πλούτο, απερίγραπτη ομορφιά και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, που όμως είναι παραμελημένος και αναξιοποίητος.

Ως νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μου και όραμα για ένα Διακοπτό του Οδοντωτού, του βουνού, της θάλασσας, των θεατρικών παραστάσεων και του τρελού ξεφαντώματος, άδραξα την ευκαιρία από την πρόταση της υποψήφιας δημάρχου κας Βασιλικής Ψυχράμη και αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφια για την Τοπική Κοινότητα Διακοπτού στο συνδυασμό «Ποιοτική Αιγιάλεια». Θεωρώ τιμή αλλά και υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στην ανάδειξη του τόπου μας.