Η Ελένη Μονοκρούσου υποψήφια με τη Βάσω Ψυχράμη

Ονομάζομαι Μονοκρούσου Ελένη έχω γεννηθεί και κατοικώ στο Αίγιο. Είμαι τελειόφοιτη της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων Αθηνών του τμήματος προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και είμαι κάτοχος πιστοποίησης με τίτλο ¨Στέλεχος Προώθησης Προϊόντων (marketing) και εξυπηρέτησης πελατών¨.

Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές με βάση το αρχαίο γνωμικό “Η γνώση είναι δύναμη”, στην ειδικότητα Τεχνικός Φαρμάκων/Καλλυντικών (βοηθός φαρμακείου) στο ΔΙΕΚ Αιγίου. Έχω εργαστεί ως τηλεφωνήτρια στο Ράδιο Ταξί Αιγίου για 15 έτη και σήμερα είμαι υπεύθυνη σε γνωστό αρτοποιείο της πόλης μας.

Οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν ανάγκη από τον ¨ενεργό πολίτη¨. Για ένα τόπο, όπως και ο δικός μας, ο οποίος έχει τόσες δυνατότητες ανάπτυξης και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, έχουμε χρέος όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι στο να τον κάνουμε προσβάσιμο σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα πάντα το κοινό καλό, την αγάπη και την ειλικρίνεια.

Με βάση το απόφθεγμα του  Μπέρτολτ Μπρεχτ “Όταν αγωνίζεσαι μπορεί να χάσεις, αλλά όταν δεν αγωνίζεσαι έχεις ήδη χάσει ”

θα αγωνιστώ και εγώ με την σειρά μου, με τον συνδυασμό ¨Ποιοτική Αιγιάλεια¨ και την κα. Ψυχράμη με τις πεποιθήσεις και τις αξίες που αντιπροσωπεύει, για να μείνουμε εμείς και τα παιδιά μας στην πόλη μας ..Στο Αίγιο!