Η Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη και της “Ποιοτικής Αιγιάλειας”

Η Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου του Χρήστου και της Παρασκευής γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1977 στο Αίγιο.Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου,γνωρίζει αγγλικά καθώς επίσης κατέχει πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για χρόνια ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό παίρνοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην πυγμαχία γυναικών.Έχει παρακολουθήσει προγράμματα με θέμα την διοίκηση επιχειρήσεων και έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος.Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην αντιπρόεδρος του προοδευτικού συλλόγου ”Νέο Όραμα” Κούμαρη. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Αντωνόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,η αγάπη και η αγωνία μου για τον τόπο μας με οδήγησαν στο να δεχτώ την πρόταση της κ. Ψυχράμη και να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκιση του δήμου μας.Όντας βαθειά ευαισθητοποιημένη στα θέματα της περιοχής μας και σαν μητέρα δύο παιδιών αποφάσισα να αφήσω τη θέση του παρατηρητή και να συμπορεφθώ μαζί της.Θεωρώ ότι η γνώση, η εμπειρία, ο δυναμισμός αλλά και η θέληση της να πάει τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά καθηστώντας τον σύγχρονο και ανταγωνιστικό, αναδικνύοντας όλες τις πλευρές και τα πλεονεκτήματά του, θα πρέπει να μας βρει όλους συμπαραστάτες.

Δεν πιστεύω στις υποσχέσεις, τις έχω ακούσει πολλές φορές,πιστεύω στα έργα, στο ήθος και στην εντιμότητα των ανθρώπων.Τα προβλήματα του δήμου μας είναι πολλά και η ανάγκη για τη λύση τους,επιτακτική.Εύχομαι η κάλπη να αναδείξει ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και θέληση να οδηγήσουν στη δημιουργία μιας ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.