Η απανθρωπιά δεν έχει όριο! Δηλητηρίασαν πέντε σκυλιά στο Διακοπτό!

Το θέμα των αδέσποτων προβληματίζει Δήμο και πολίτες και αρκετά περιστατικά εις βάρος των τετράποδων έχουν καταγραφεί κατά καιρούς. Βέβαια δε λείπουν και οι επιθέσεις σκύλων σε πολίτες με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ τα τετράποδα σχηματίζουν αγέλες προκαλώντας φόβο.

Την π. Παρασκευή, άγνωστος τοποθέτησε δηλητηριασμένη τροφή στην περιοχή του Διακοπτού, με αποτελέσμα να δηλητηριαστούν και να πεθάνουν τέσσερα αδέσποτα και ένα δεσποζόμενο σκυλί, αφού ο ιδιοκτήτης του δεν πρόλαβε να αντιδράσει άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤΥΠΟΥ της Αιγιάλειας» κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το περιστατικό που συνέβη εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, αφού ναι μεν είναι σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή τους τα τελευταία χρόνια, αλλά εντοπίζεται  μετά το τέλος του καλοκαιριού. Είναι γνωστό ότι φεύγοντας οι παραθεριστές αφήνουν τα κατοικίδιά τους αδέσποτα στην συγκεκριμένη περιοχή και όχι μόνο.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά αγνώστων. Σίγουρα το πρόβλημα των αδέσποτων είναι έντονο, αλλά δε λύνεται με τέτοιες απάνθρωπες πράξεις!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ