Ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως συγγενών των δωρητών του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 τελέστηκε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων που ο χαμός τους έγινε αφορμή να ενισχυθεί το Κέντρο.

Το Κέντρο ευχαριστεί τους σεβαστούς Πατέρες του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Πατέρα Καλλίνικο και Πατέρα Αθανάσιο. Πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ.Θανάσης Παναγόπουλος,η αντιδήμαρχος κα Βασιλική Ψυχράμη, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου κ.Παναγιώτης Μαρινόπουλος, η τ.Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κα Μάρθα Σκούντζου και η κα Γιώτα Γκρέμου από τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, προσευχήθηκαν μαζί με τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Α.ΜΕ. προκειμένου να ξεναγηθούν και να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο αξιοποιούνται τα χρήματα που οι συμπολίτες μας τους εμπιστεύονται στη μνήμη των προσφιλών νεκρών τους.

Οι ενισχύσεις αυτού του είδους καλύπτουν εν μέρει υποχρεώσεις της πολιτείας και βοηθούν ώστε να επιβιώνει και να λειτουργεί με αξιοπρέπεια αυτός ο χώρος.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί επομένως όλους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους του για την παρουσία τους και το Γραφείο Τελετών Κώστα Παπασταύρου για την αφιλοκερδή οργάνωση.

Εύχεται δε στους συγγενείς των εκλιπόντων υγεία και δύναμη.